10 ИСТИНИ ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

мъж

Повечето проблеми в отношенията са свързани с факта, че ние – жените – просто не разбираме мъжете.

Ако ти не знаеш как да караш кола, рискът да имаш проблеми на пътя е доста висок. Същото правило важи и за отношенията.

Знаейки повече истини за мъжете, връзката ти ще стане много по-качествена и дълбока.

💟Мъжете се мотивират и се развиват от собствените си цели и постижения.

Ако той няма цел и е обсебен от жена си, тогава тя спира да го уважава и няма доверие към него. Освен това мъжете, които имат конкретни цели в живота са много по-привлекателни за жените.

💟Мъжете много се страхуват от жените и особено от женския гняв, и точно затова често бездействат.

Ако той постоянно получава неодобрение за своите действия той разбира, че каквото и да направи е грешно и по-добре да не прави нищо. Така става пасивен и бездействащ, или просто бяга.

💟Мъжете не трябва да изразяват своите чувства и емоции чрез думи, но … те показват своите чувства с действия.

Думите в мъжкия свят не означават нищо. Прочети това изречение няколко пъти, докато го усетиш. В женския свят е точно обратното. Мъжете могат да кажат колко много те обичат, но да не правят нищо за теб. Наблюдавай действията, ако искаш да разбереш какво той наистина чувства към теб – само те са истински.

💟Мъжете не могат да правят секс, ако са ядосани или уплашени.

За да го усетиш ще ти кажа, че жената не може да прави секс, ако изгуби/няма доверие или е обидена. Всички хора са сексуални в по-голяма или по-малка степен. И ако той системно не прави секс с теб и няма любовница, значи има блокирана сексуална енергия, която е или от страх, или от гняв. А може би и двете.

💟Мъжете не разбират какво значи “да даваш разбиране”.

Ако му споделяш проблеми, за него това е знак, че ти чакаш той да ти даде решение. И ако той не е способен да ти го даде тогава се сърди, че му слагаш прекалено трудни задачи. Той не може да повярва, че ти можеш да му споделиш нещо, без да очакваш нещо в замяна, освен разбиране.

💟Внимавай с даването. Даването и при двата пола може да доведе до болка и проблеми.

Жената, която дава прекалено много задушава партньора си и го кара да се чувства виновен, че той не може да й даде същото. Тогава той става гневен, защото той не е молил тя да дава толкова и със своето даване тя го кара да се чувства задължен и виновен.

💟Забелязвай как и какво той говори за бившите си.

Ако той казва, че те са луди или някакви други лоши думи – бъди сигурна, че е въпрос на време да започне да говори това и за теб. Добър знак е, ако той говори за бившите си с уважение. Не е добре, ако той постоянно говори за тях и те сравнява с тях. Тогава бягай! Този човек живее още в миналото си и не е готов за сериозни отношения.

💟Мъжете наистина мразят магазини, шопинг, да избират подаръци и да вечерят с твоите приятелки.

Ние – жените – сме много ориентирани към детайлите и на нас това ни носи удоволствие (да избираме дрехи, бижута, гримове и т.н.). Мъжете не забелязват детайлите, освен ако те не са важни за техните цели. Затова, когато той влиза в магазин, а там има прекалено много детайли, той много бързо започва да се чувства изморен. Докато жената точно от това се зарежда. Така че по-добре да правим шопинг сами или с приятелки, и го оставете той да медитира. Така всички ще получат удоволствие.

💟Мъжете искат да разбират конкретно как могат да направят жена си щастлива.

Важно изречение, което той трябва да чува от време на време от теб е: “аз имам нужда от теб” и да му обясниш конкретно точно и ясно за какво го молиш. Това дава дълбочина на една връзка. Тогава той също става наясно доколко може и иска да ти даде това, от което имаш нужда.

💟Мъжете искат жената до тях да се чувства щастлива, радостна и доволна.

Тогава той се чувства добре и има много енергия да върши нещата, за които мечтае и да върви към своите цели.

И нещо важно за жените:

💟Ролята на една жена е да предпазва мъжа от грешки, а умният мъж разбира това.

Мъжете понякога вървят в грешна посока, но въпреки това го правят много уверено. Затова жената иска да бъде сигурна, че той я води към правилното място. Точно затова тя непрекъснато го спира и проверява като вътрешно казва: сигурен ли си, че ние вървим в правилната посока?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *