Правете си снимки, само когато сте щастливи

Фотографията е изкуство. Ние от zdrawno.com искаме да споделим едно наше твърдение относно снимките, а именно че трябва да бъдат направени, само когато сме щастливи и доволни.

Кои са причините за това :  когато човек се чувства наистина добре, то той и изглежда по-добре. Колкото е по-добро здравословното състояние на човек и неговото душевно състояние, толкова по-добре ще изглежда, а съответно и снимката може да бъде по-добра.

Разбира се, снимката зависи и от много други фактори, като светлина, позиция, но общото здравословно състояние винаги ще личи какво е на нея. От  една снимка може да разберем дали човек е тъжен, дали се чувстава добре.

Избирайте моменти, когато се чувствате щастливи и тогава се снимайте. Снимки на които се чувстваме   по-добре  от обикновено и сме щастливи, са по-успешни и по-хубави от тези на които не сме.

Трябва да сте усмихнати и доволни, когато например правите снимка, която ще бъде в СВ-то Ви. Така носите по-хубаво послание на фирмата , която ще го види, разбира се така шансовете Ви се увеличават за съответната позиция. За социалните мрежи важи същото. Такива снимки са по успешни за каквото и да се използват.

А вие как мислите, има ли отражение върху вашите снимки,състоянието на вашата психика?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *